Auto tuning laat u natuurlijk over aan de expert.

Sjaak’s Autoservice (SAS) Chiptuning Lunteren heeft het software voor het optimaliseren van het motormanagement in eigen beheer.

Wij zijn namelijk sub dealer van een van de weinige eigen software ontwikkelaars in Nederland die al meer dan 20 jaar bestaat.

Wij hebben dan ook korte lijnen met de R&D afdeling die dagelijks bezig is met het ontwikkelen van nieuwe software voor de nieuwste modellen auto’s en ecu’s.

Zodoende kunnen wij uitstekende kwaliteit waarborgen en bent u verzekerd van goede en betrouwbare auto tuning tegen een scherp tarief.

Met de juiste voorzorgsmaatregelen en professionele apparatuur wordt auto tuning door SAS chiptuning Lunteren een succes.

Bij SAS chiptuning Lunteren optimaliseren wij de software die af fabriek in uw auto zit. Hierdoor blijven belangrijke gegevens uit de fabriekssoftware behouden en kunnen wij de in de veilige marge chiptuning voor u verzorgen.

U zult begrijpen ondanks dat onze tuning ver binnen de veilige marge zit  dat wij geen garantie op mechanische delen kunnen geven bij een voertuig met meer dan 50.000km . denk dan aan Koppeling.versnellingsbak.turbo.aandrijfassen . ivm mochten deze door de kilometerstand al wat slijtage hebben . er komt natuurlijk bij een tuning altijd meer kracht op. zelfs bij een tuning in de veilge marge

SAS chiptuning Lunteren benut de marge die de fabrikanten standaard reserveren. De optimalisatie van deze marge resulteert onder andere in meer vermogen en koppel op een verantwoorde en duurzame manier.

Prijzen: Chiptuning stage 1 €220,- incl btw

EGR update aan te raden bij de 1.2 tdi en de 1.6 tdi. doet u dit in combinatie met de chiptuning dan is de prijs €90,- incl btw

EGR storing oplossen zonder chiptuning €135,- incl btw

 

Kijk ook eens op onze chiptuning facebook pagina
http://www.facebook.com/sjaak.chiptuning