Over ons

Er was eens…. 

Het was voor mijn ouders vroeger nooit moeilijk wat ze me moesten geven voor Sinterklaas: auto’s, auto’s en nog eens auto’s.
Ik wilde maar 1 ding later worden en dat was automonteur.

Ze hadden gelijk. Eerst werd ik tweede monteur. Later eerste monteur en heb ik mijn apk gehaald. (Nou was ik veel liever aan het sleutelen aan mijn auto, die ik al ver voor mijn rijbewijs aan het opknappen was, verlagen, andere wielen etc. etc. maar ja studeren hoort er ook bij). In de avonduren en op zaterdag ben ik begonnen met het sleutelen aan auto’s. Was dan van boven tot onder zwart van het smeer, maar kwam thuis met een glimlach op mijn gezicht.

Toen ik van school kwam ben ik als eerste echte baan gaan werken bij een bandenservice bedrijf. Daarna heb ik 5,5 jaar gewerkt bij een Volkswagen/Audi dealer als monteur en heb daar heel veel geleerd!

Vervolgens kreeg ik de kans om bij de Porsche importeur van Nederland te gaan werken als monteur. Daar heb ik ook 5,5 jaar gewerkt. Erg veel geleerd en meegemaakt met dit mooie en zeker speciale merk en de klanten.

In al die jaren bleef ik auto’s kopen en ze apart, netjes en goed maken zonder rammeltjes etc. Verkocht ze dan weer om aan een nieuw project te beginnen. Als mensen mijn auto’s zagen rijden, keken ze even om, want ze waren net even anders dan de meesten van dat type auto. (Zie mijn projecten)

Toen kwam er iets op mijn pad wat al zeker 3 jaar door mijn hoofd ging.

Ik kreeg te horen dat er een erg mooi pand vrij kwam op een mooie locatie in Lunteren. Kauwenhoven 9. ondertussen verhuisd naar een groter pand kauwenhoven 12  Ik ging nadenken, rekenen en nog eens nadenken of het misschien mogelijk was een zaak voor mijzelf te beginnen.

Ik heb mijn baan bij de Porsche importeur opgezegd. De stap gezet om voor mezelf te beginnen en mijn droom waar gemaakt om het stylen van auto’s nu ook voor mede autofanaten te gaan doen.